Leslocatie: Groningen

Vanuit mijn lesruimte in Groningen werk ik onder de vlag van het docentencollectief “Groningen Guitar College”. Ik beschik hier over een ruime, riant ingerichte lesruimte waar ik zowel individuele lessen als kleine groepen en zelfs workshops kan aanbieden.

Het Groningen Guitar College (GGC) is een onafhankelijk lescollectief en opleidingsinitiatief van zes docenten en verzorgt gitaaronderwijs van de basisschool tot aan de vakstudie zoals een conservatoriumopleiding. Het GGC onderhoudt nauwe banden met stichting Five Great Guitars dat onder leiding van artistiek leider Jan Kuiper een begrip is in de Nederlandse muziekwereld. Mede hierdoor staat het GGC in direct contact met het professionele werkveld van topgitaristen uit Nederland, maar ook het buitenland. Het uitgangspunt van het GGC is dat de musicus en de mens niet te scheiden zijn. Als je als musicus bewust, beweeglijk en flexibel bent, dan ben je dat als mens ook.

Het GGC is daarmee veel meer dan een individueel opererende gitaardocent. De unieke samenwerking tussen de docenten, maar ook met de (inter)nationale muziekwereld, creëert een unieke en kennisrijke omgeving voor gitaarstudenten. Door de ruime expertise van het collectief, biedt het GGC haar studenten de kans om zichzelf volop te ontwikkelen in elke mogelijke gitaarstijl. Regelmatig wordt deze expertise en kennis uitgewisseld door zowel docenten als studenten om zo adaptief mogelijk les te kunnen geven. Bovendien worden vanuit het GGC met grote regelmaat workshops georganiseerd om zo bepaalde visies, vaardigheden en technieken te leren en kennis te vergroten. Op deze manier biedt het GGC haar studenten de kans om zich zo breed mogelijk te ontwikkelen. De wereld van de gitaar is immers ook zo breed en divers.

Het Groningen Guitar College is gevestigd in het oude Kunstencentrum, voormalig conservatorium en tegenwoordig beter bekend als locatie van basisschool “De Borgmanschool”. In dit pand heeft het GGC twee ruime, lichte lesruimtes welke voorzien zijn van alle apparatuur die mogelijk van pas komen bij de lessen. Het pand heeft een ontvangstruimte en aparte toiletten. Goed bereikbaar met de fiets, auto en openbaar vervoer. Betaald parkeren. 10 minuten lopen vanaf het hoofdstation.

 

Tarieven gitaarlessen Groningen cursusjaar 2018 - 2019

LesvormLesduurFrequentieLessen
per jaar
Tarief per jaarTarief per maand
(12 termijnen)
Tarief per les
Individueel30 min.Wekelijks38€ 722,-€ 60,17€ 19,-
Individueel60 min.Wekelijks38€ 1444,-€ 120,33€ 38,-
Individueel30 min.Om-de-week19€ 361,-€ 30,08€ 19,-
Individueel60 min.Om-de-week19€ 722,-€ 60,17€ 38,-
Duoles30 min.Wekelijks38€ 481,33 p.p.€ 40,11€ 12,67
  • Een volledig cursusjaar start in september en bestaat uit 38 lessen (of 19 lessen om-de-week).
  • Start je later in het cursusjaar dan betaal je uiteraard alleen voor de lessen die nog volgen!
  • Tijdens de schoolvakanties (regio Noord) zijn er geen lessen.
  • De betaling geschiedt in 12 maandelijkse betaaltermijnen, tenzij dit nadrukkelijk anders is afgesproken.

Losse lessen boeken: Wil je je niet inschrijven, maar incidenteel een losse les boeken? Het tarief daarvoor is €22,50 per half uur exclusief 21% btw voor cursisten vanaf 21 jaar. Bij cursisten vanaf 21 jaar ben ik verplicht 21% btw bovenop het uurtarief te rekenen.

Heb je vragen of andere wensen met betrekking tot de lesduur of groepssamenstelling? Neem gerust contact op om te informeren naar de mogelijkheden.

 

Locatie Groningen Guitar College op Google Maps: